"Да бъдеш или да не бъдеш" вечния въпрос,
посрещам и изпращам по-често като гост.
Отговори търся вече от живота,
но смисълът изплъзва се като фалшива нота.
Може би във добрината в малката услуга,
в обичта във топлината се крие нещо тука.
Щом повече си дал отколкото си взел,
дори и не разбрал не си живял без цел.
© Рот Кив All rights reserved.