Oct 10, 2017, 8:34 PM

Въпроси 

  Poetry » Love
399 0 2

Какво е Раят? Къде се намира? 
Как изглежда? Хубаво ли е там?
Въпроси...
Въпроси, на които можех да отговоря, изричайки само името ѝ.
Раят беше там, където се намира тя.
Поне за мен, поне за нас.
 

© Константин Стефанов All rights reserved.

...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??