Aug 19, 2007, 12:57 AM

Въпроси 

  Poetry
1003 0 0
И много хора днес се питат,
къде е онова момиче,
което винаги се смееше
и за всички тях живееше?!?
Знам, че искате да я върнете,
но тя замина далече от вас,
омръзнало и беше всичко
и търсеше новото си аз!
Тя тръгна и много я болеше, че ви изоставя...
Това беше причината усмивките да останат в миналото и.
Болката притъпи щастието!
По пътя срещна хиляди лица,
благодарение на тях изгуби вяра
и в приятелството, и в любовта!
Така момичето намери новото си Аз,
безчувствено, безмилостно, безстонно...
Живееше единствено за себе си,
злото тъй бързо превзе живота му,
забрави то вас, старите познати...
Намери хора, на които не вярваше,
но с които до късно пееше,
                                     пиеше,
                                     пушеше...
Отиде си от вас момичето,
не я търсете, няма да се върне,
нима сте я истински обичали,
щом и позволихте да си тръгне?!?...

© Албена Купенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??