Когато ме запитат как съм,
обичайно отговарям - добре.
В тези случаи винаги помага
познатото фалшиво клише.
Спестява излишни обяснения
и да ме съжаляват не се налага.
Пък и да признаех неволята,
тя от мен едва ли ще избяга.
Когато кажеш, че си добре,
добрите истински се радват,
а лошите се обриват от злоба.
Затова Ви казвам - добре съм.
Даже много, много съм добре.
© Паулина Недялкова
© Паулина Недялкова All rights reserved.