Aug 24, 2007, 8:51 AM

Върху релсата... (...) 

  Poetry
591 0 3


Върху релсата...

И пак на път...
но не със влака.
Раздялата - голяма смърт.
Навъсен в колелата трака
Дубай, Пустинята, Страхът.

Всеки следващ рейс е по-нагорно.
Крещи срещу му всяка моя клетка.
В очите зле прикритите сълзи минорно
размиват дните ми мизерни зад решетка.

И пак на Път.
Живот не чакам.
Ни Заеми, ни Клетви, ни - Лъжи!
Там, върху релсата, от детството петака,
размачкван във душата ми тежи...
#
И пак на Път.
За кой ли път...

2 Май 2006, Фуджейра.

© Симеон Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??