Върнах се в снега на люляка небесен
и тъй видях твоето лице покрито –
със светлина,
открито.
И нежни цветове дари на всички
твоето листо,
най нежното и меко цвете посади.
И в твоето сърце си дай
любов, и милост
и дари мечти!
© Асен All rights reserved.