Jan 10, 2007, 12:56 PM

върнете 

  Poetry
642 0 7

Върнете ми небето,
звездите ми върнете,
върнете ми сърцето
и душата ми върнете.
Разберете, че животът
в епруветка
сляп ме прави
и не виждам
цветовете...

© Йордан Серафимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??