10 ene 2007, 12:56

върнете 

  Poesía
640 0 7

Върнете ми небето,
звездите ми върнете,
върнете ми сърцето
и душата ми върнете.
Разберете, че животът
в епруветка
сляп ме прави
и не виждам
цветовете...

© Йордан Серафимов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??