Jan 27, 2008, 12:11 PM

Върни го, любов. 

  Poetry » Love
609 0 0

      Върни го, любов


Обичам го, любов.
Ти него ми върни.
Опасен чар има той.
Чар, от който не ще избягам.

Един жадувам аз.
Един в този час.
Само за един копнея.
Само един ме кара да се смея.

Без него не мога, любов.
С него искам да съм цял живот.
Без усмивката му едва ли ще живея.
Без обичта му няма да оцелея.

Върни ми го, любов, сега
и мен вдигни от прахта.
Така много боли,
когато не видя неговите очи.

© Йоанна Конова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??