Jun 6, 2012, 3:20 PM

Върни се! 

  Poetry » Love
421 0 0

 

 

ВЪРНИ СЕ!

 

 

Не ми дари усмивката си днеска,

не ме попита с топъл поглед как съм,

не ми прочете анекдоти от изрезки,

но аз отново тръпнеща те чакам!

 

 

И пак пренасям бързо мисълта си

към теб и към отминалите дни

и с трескавия спомен, със кръвта си

те моля само да се върнеш ти!

 

 

Недей така жестоко ме ранява,

когато в мен бушува океан!

Помни, че чувствата не се каляват,

пред тях умът отстъпва разпилян.

 

 

И колкото да искаш да си силен,

и с колкото и воля да пращиш,

безсилен тук оставаш, запомни го,  

готов на любовта си да простиш!

 

 

Върни се затова, не ме измъчвай,

със нежност спри безумните вълни,

тогава те, в смирение заключени,

сами ще разрешат да ги плениш!

 

 


© Сафия Сандерс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??