Mar 11, 2015, 7:42 PM

Вървиш 

  Poetry » Other
421 0 0

Вървиш, вървиш

и спънеш се във камък,

пропаднеш в шахта,

блъсне те кола...

Вървиш, вървиш

животът - твърде кратък,

дните тичат неусетно,

миналото е мъгла...

 

Вървиш, уж бързаш

за някъде и нещо,

за точен час, кафе

или пък среща неотложна.

Вървиш, уж бързаш...

става ти горещо!

Защо така, братле

за теб е "Мисията невъзможна"?

 

Бързаш, но на място си

застанал неподвижно,

форсираш и не спираш ти!

Бързай, бързай...

времето "безгрижно"

никого не чака, а лети... лети.

 

 

© Мира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??