Nov 13, 2013, 9:20 PM

Вземи 

  Poetry » Love
677 0 4

  

 

Вземи крилете ми и полети високо,   

безкрùла пак ще мога да живея.
Вземи смеха ми и се радвай на живота,

дори безрадостна ще мога да се смея.

Вземи ръцете ми и друга с тях прегръщай,
безръка пак ще мога да се моля.
Вземи краката ми, за да не се завръщаш,
дори без тях ще имам воля.

Вземи очите ми, за да прогледнеш
и сляпа пак ще виждам светлина.
Вземи сърцето ми, за да възкръснеш,
дори без него ще позная любовта.

Вземи ми всичко – даже свободата,
дори окови няма да ме спрат.
Не взимай само спомените и душата!
Без тях аз няма как да ти простя.

© Биляна Битолска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??