Sep 25, 2009, 11:44 PM

Вземи, Усмивчице 

  Poetry » Love
875 0 0

За мене мрака остави!
Вземи душата и сърцето,
докато топло то кърви!
Вземи усмивката ми от лицето,
в спомен дълбоко я зарови!
Вземи сълзите на детето,
защото ти ги причини!
Вземи милувките ми нежни
и по дяволите ги прати!
Вземи дните ми лежерни
и по тъмно нейде си ги занеси!
Всичко за себе си го запази!
Дълбока тайна, само си мълчи!
И спомняй си ме ти,
но моля те, само мрака за мене остави!


© Никой Нищо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??