От гората дочувам сладък зов,
от ниска фреквенция – червен,
ягодите горски вкусни отново
привличат мигновено… И мен.
Всяка година оттам идва глас,
по едно и също време. Горещо!
Предизвиква жадно всички нас
и бързаме натам. Като за среща.
© Никица Христов All rights reserved.