14 июл. 2015 г., 22:59

Ягодите горски 

  Поэзия
691 0 1

От гората дочувам сладък зов,

от ниска фреквенция – червен,

ягодите горски вкусни отново

привличат мигновено… И мен.

 

Всяка година оттам идва глас,

по едно и също време. Горещо!

Предизвиква жадно всички нас

и бързаме натам. Като за среща.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??