Бяло, чисто и снежно –
сняг, във нас навалял.
Неочаквана нежност.
Непростима печал.
Бляскаво и красиво –
януарски разкош.
Любовта в нас е жива
всеки ден, всяка нощ.
И снежинки притихват
върху миглите пак.
Зимата се усмихва
в подранилия мрак.
Едно плахо начало
и копнеж преболял.
Снежно, чисто и бяло –
сняг, във нас навалял.
ЧНГ! С пожелание да ви е " чисто и бяло " през цялата година!
© Нина Чилиянска All rights reserved.