Jan 30, 2006, 9:55 PM

Юлианна 

  Poetry
534 0 0


     
    Юлианна


Чуй моето сърце
то трепти тихо в нощта.
Просто пак любовта
се всели в моята душа.

Ти, с топли ръце
ме прегърни нежно в утринта.
Виж моите очи
в тях гори обичта.

Припев:
Моля те спри този живот
той ще те провали.
Събери своите неща
и ела, ела у дома.

Нощ в стария град.
Тихо ръми по пустия кей.
Ти пак си сама,
фенерът червен, блещука в дъжда...

                                           ‘92

-Акорди-
│D│,│Am│,│C│,│G│ - интродукция
│F│,│C│,│G│,│Am│,│F│,│C│,│Dm│,│C│
Rf. [│C│,│F│,│C│] - 3 ,│Dm│,│C│

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??