Искам
да ти залипсвам
и света да обърнеш
за мен.
В цветенце
многолистно
да превърнеш
деня си
и в плен
на омаята сладка
и цветна
да ме стигнеш
със волна душа.
В кръг летя.
Приземи ме!
За да съм
щастлива жена!
© Силвия Андреева All rights reserved.