Apr 15, 2010, 10:33 PM

За Хриска 

  Poetry » Love
613 0 0

Обичам те повече с всеки изминал ден,
обичам те, дори да не си до мен.
Ти си момичето, което ме прави щастлив,
ти си момичето, което ме поддържа жив.
Без теб няма начин да оцелея,
без теб не мога дори да се смея.
Очите ми се пълнят с сълзи,
когато далеч от мен си ти.
Ако не виждам очите ти красиви,
дните ми стават все по скучни и сиви.
Всичко това изглежда странно,
но, знай, че без теб умирам бавно.
Умирам с кървави сълзи на очи,
умирам, без дори пред мен да си ти.
Едно-единствено нещо на този свят желая,
едно-единствено нещо постоянно мечтая,
едно-единствено нещо в сърцето ми стои
и това нещо, миличка, си ти.

 

© Илиян Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??