Aug 16, 2011, 12:54 PM

За кратко 

  Poetry » Other
584 0 1

Родих се, плаках, недоумявах,

растях, учих се и забравях!

Влюбвах се, разделях се, пропадах,

ставах, смях се и съжалявах!

 

Линеех, крадях от живота и давах,

извинявах, прогонвах, прибирах!

Оставях, загърбвах, страдах,

приземявах се и веднага отлитах!

 

Чаках, прибързвах, търпях,

гниех, растях, израствах!

Губих, но да се боря успях,

спечелвах, но и често отпадах!

 

Имах, нямах, примирявах се,

откачах и за себе си от времето открадвах!

На нищо и всичко надявах се ,

но от пепелта да се надигна - винаги успявах!

© Инна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??