Jan 28, 2009, 12:37 PM

За "Лека нощ" 

  Poetry » Love
1055 0 13
Нощта е нежна. Пъстри бездихания
обгръщат спящи станиолени звезди.
Очите ми блестят. Лунни очертания
рисуват разпиляните по раменете ми коси.

Вятърът е буден. Призрачни воали
танцуват влюбено във разлюляното небе.
А липсата ти се усеща като огън. Пари.
И пламъкът извайва твоето лице.

Протягам мисъл. Само за да те докосна.
За да ти изпратя топлото си "Лека нощ".
По облаците ще открие вярната посока.
За да погали устните ти. Точно в полунощ.

© Мммм All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??