За мен, без теб
животът няма смисъл!
За мен, без теб
Слънце не изгрява никога!
За мен, без теб
светът е измислица,
някакви хора с чужди лица
играят своят театър...
За мен, без теб
домът ми е пустиня,
в която няма оазис,
в която няма и пясък...
За мен, без теб
всичко е безсмислено!
Затова нека те има,
за да съм жива и животът ми - смислен!!!!
© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.
Прегръщам те!