Jun 22, 2007, 7:44 PM

ЗА МОЯТА ЖЕНА 

  Poetry
3726 1 16
Да веят ветрове и студ да има,
от пъзела на своята съдба
една частица топлина ще взема
и ще я дам - на моята жена!

Да пари жарко слънце на небето,
от чувствата - любов ще съградя
заслон за мойто най-красиво цвете,
заслон за мойта истинска жена.

Дори когато почне да окапва
побелялата ми от любов коса,
ще имам най-голямото богатство -
опората на моята жена!

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??