Aug 1, 2009, 8:39 AM

За Нея 

  Poetry » Love
682 0 1

За Нея днес аз бих умрял,
животът ми е сякаш спрял.
Без нея Ад ми е денят
и няма смисъл от съня.

Защо така с мен направи,
нима за щастието ни забрави.
Как без теб напред да продължа,
не бих могъл и час да издържа.

Не знам кога ще дойде края
и с теб ще съм отново в Рая.
Не знам дали ще дойде края,
дали до него ще изтрая...

© Калин Станчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??