Харесвах те.
Беше отдавна и ние бяхме деца.
Деца, които бяха неопитни в любовта.
А ти ме отблъсна.
Грубо и безчувствено.
А аз се примирих, че няма да съм с теб.
И мина време...
Забравих те.
Срещнах Човека, който ме обича такава, каквато съм.
Обичаме се.
Щастливи сме.
А ти реши отново да се намесиш в живота ми.
Ще те отблъсна.
Грубо и безчувствено.
Ще се забравим.
... и ще сме щастливи.
© Лили All rights reserved.