Nov 12, 2015, 9:18 PM

За обичането 

  Poetry » Phylosophy
455 0 0

 

Обичането не е да приемаш

неук и грозен, страдащ и сакат,

не е умение от тях да вземаш

тъга и да им връщаш благодат!

 

От обич можеш само да твориш,

да създадеш най-чистото вълшебство,

да тичаш, да прегръщаш и гориш

и да оставиш буря за наследство.

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??