Mar 19, 2007, 2:45 PM

За рицарите и принцесите 

  Poetry
691 0 8
Хей, Рицарю, върви си при принцесите,
за тебе няма място в моя ден,
защото няма слава зад завесите,
окъпващи във пурпур всичко в мен.

И няма приказки, които да разказвам
на своите деца и те натам...
Животът ми побира се в пазва,
а пазвата за мене значи свян.

За теб пък е пикантно забавление,
полепващо по устните ти с жар,
разпалваща в душата ти съмнение,
че любовта не всекиму е дар.

Да, Рицарю, задявай си принцесите,
пък аз ще те обичам, но до ден...
А после, пооткрехвайки завесите,
ще пусна слънчевите сенки в мен.

© Ирина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??