Sep 13, 2011, 10:17 PM

За теб 

  Poetry » Other
631 0 0

Когато се усмихваш.

Огрява слънце в моя ден.

Очите ми се смеят с твоите.

Политам с криле в безкрая син.

Когато ме целуваш.

Изпълва се с нежност моето сърце.

Когато ръцете ми милваш.

Отново се раждам

и смисъл откривам в покоя край мен.

Когато разбирам, че ме обичаш -

по-силна от другите ставам. 

И истински влюбена плача,

когато ти казвам -

за теб аз живея, моя любов!...

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??