И днес за теб душата ми откъсва
онези нежни, парещи слова,
с трепереща ръка ще ги изпиша,
на глас не мога да ги изрека.
Обичам те, безумно те обичам,
със всеки изгрев тичам пак към теб,
отказвах се, във всичко се заричах,
но ти отдавна си дълбоко в мен.
Обичам те и никоя стихия
не е била така всепоразяваща,
в сърцето си завинаги ще скрия,
една любов неостаряваща...
© Яна Вълчева All rights reserved.