Mar 30, 2014, 10:04 PM

За теб живея 

  Poetry » Other
381 0 0

ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ 

 

За тебе живея на тази земя

И стихове пиша във твойта душа

Усмивката тъжна си ти покажи

Стиха препиши ми със твоите сълзи

 

За мене се молят кат малко дете

Стените дълбаят на твойто сърце

Записвай на него ми всяка творба

Рисувай на него ми живописта

 

И ти сътворявай кат бога творец

Дарили ти чувства стани ти поет

На камък ще пиша за светлия ти стих

От камък представям си вечния ти лик

 

Под спазена стъпка амфибрахий

 

* Стихотворението е написано от Кирил Апостолов Иванов, който помоли да бъде публикувано. 

© Гери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??