Sep 5, 2012, 10:16 AM

За вас 

  Poetry » Other
392 0 2

 

За вас

 

Прощавам ви младежката припряност,

бърборенето, липсата на ред,

обърканост след всяка неприятност,

когато не броихте и до пет.

 

Прощавам за безсънните ми нощи,

за сълзите, за белите коси,

за липсите, за бръчките дълбоки,

за грижите, които не пестих.

 

Прощавам ви, нали ви аз създадох -

животът има смисъл само с вас,

щом вие сте едничката ми радост

и болката до сетния ми час.

 

© Мирослава Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??