Nov 14, 2012, 7:29 PM

За вас събирах на слънцето лъчите 

  Poetry » Love
476 0 0

За вас събирах на слънцето лъчите

в един божествен стих на любовта

с призива: "Върнете си мечтите!"

За да забравите какво е бедността.

 

Защото тя в божествения свят не съществува,

няма граници за мисълта, предел.

Само влюбеният може истината да сънува,

да премине сам през белия тунел.

 

Само влюбеният може живота да обича,

песни да създава всеотдайно, от душа.

Любовта, ако е в тебе, тя никога не се отрича

от  най-нежните изказани слова.

 

Тя чрез тях света красив за теб създава,

като блага песен на щурец,

който, ако веднъж запее, не престава,

докато не завали поредният дъждец.

© Росица Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??