Когато я има,
когато си истински жив -
любовта не умира,
връхлита те с огъня див!
Дори понякога да те опари,
да те стопи и те прекърши,
дори за миг да те остави -
магията ù няма да се свърши!
Когато си във живи рани,
Вселената за теб да се взриви -
ще има кой да те погали,
да спре така да те боли.
И всичко да е разрушено, сринато -
душата ти ще плаче за любов.
Ще искаш да я има...
За да оцеляваш за живота нов!
© Румяна All rights reserved.