Jun 30, 2015, 8:38 PM

Заблуда 

  Poetry » Love
392 0 1

Грешиш жестоко, не забравяй!
Всичко което някога ти казах....
Той не е за теб, а ти не си за него,
и, че го обичаш, не се заблуждавай!

Красотата не е всичко във една любов....
Колко пъти трябва да ти го кажа?
Има много по-важни неща, мила....
но когато го разбереш, аз вече ще съм с друга!

Казваш ми, че много го обичаш,
но за него ти не си на първо място....
Отвори си очите навреме, скъпа
преди да стане твърде късно!

Живееш във заблуда, но сега знам,
че няма да приемеш моите съвети....
и колко жалко, че направих всичко за теб,
но явно ще си останем "само приятели"....

 

Калоян Калинов

(29-06-2015)

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много често става така,че човек не преценява другия до себе си.Харесах. Браво и лек ден.
Random works
: ??:??