В огледалото ми шава,
вместо образа ми скъп,
някаква лилава крава,
па аз я гледам с поглед тъп.
А в хладилника ми "Мраз"
си живее таласъм.
Разпорежда се кат' княз
и смущава моя сън...
В тоалетната ми плуват
две русалкови медузи.
Видят ли ме, все ме псуват,
искат екстри... и 'жакузи...
Пък в леглото ми царува
някаква ламя злояда,
сака 'се да ме целува -
Още к'во да ви обада?
И розув слон си имам даже...
Във кухнята е настанен,
но кога ли ще ме смаже,
че бърка стола често с мен...
На втория етаж живея,
а първи няма, че избяга...
Избра да заживее с нея -
С коя ли? Ами с Баба Яга...
А иначе съм си дубре
пуне със здравето си, брат,
със ум, с курем и със сърце,
нормален... bg депутат...
05.05.2016.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.