Jan 29, 2017, 10:17 PM

Забрава 

  Poetry » Other
274 1 0

                              на Нея

 

Дали забравих,

                     или боли 

                             от спомени,

но Старицата

                    с косата –

                              не ме

                                     бракува?!?

Във очите ù

                   видях –

                              сълзи

                                      отронени –

за младостта ми!!?

                   И предрекла –

                              да векува –

този друмник

                   сам,

                        обрулен

                                   от годините!

Да се бори

                   в живота 

                          с вятърни

                                    мелници!

Да го топлят

                   мечтите –

                          онези –

                                  сините,

и щастлив

                  в сивите, напрегнати

                                        делници!

 

21ч. 28.01.2017г.

© Шани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??