Nov 16, 2023, 7:39 PM

Забравѝ 

  Poetry » Love
104 0 0
Забравѝ

 

За миналото просто забравѝ!
Времето не може да се върне!
Напразни са и твоите сълзи!
Съдбата няма как да се обърне!

Не съжалявам! Няма за какво!
Беше хубаво, ала за кратко!
Сега каквото е било, било!
Сега горчи! Тогава беше сладко!

Не искам да си спомняш за това!
Отдавна бе! И аз съм го забравил!
Както искаше, живей така!
Отдавна миналото съм оставил!

Късно е за прошка, разбери!
Да ти простя едва ли ще се случи!
Живота си без мене продължи!
Поне това дано ти се получи!

Не искам повече любов такава,
в която всичко е една лъжа!
Единият до края се раздава, 
а другият разчита на това!

За миналото аз не съжалявам, 
но във него просто ти не си!
И за тогава всичко ти прощавам,
ала сърцето ми не може да прости!

 

16.11.2023 г.

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??