Dec 29, 2007, 8:34 PM

Забрави! 

  Poetry » Love
905 0 3
 

 

 

"Обичам те!" - две думи толкова силни,

изричани от теб хиляди пъти.

За теб бях играчка,

просто развлечение,

за което нямаш притеснение.

Обикнах те на шега,

тогава още не знаех какво

ще излезе от това.

Знам, наивно звучи,

но така е, разбери!

Не предполагах колко болка и тъга

ще причиниш ми с таз лъжа.

Навън дъждът вали

и измива твоите следи,

мразя те, не искам да те виждам.

За мен не съществуваш вече ти

и твойто - "Остани!"

© Цвети All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??