Jun 29, 2006, 10:27 AM

Забравих... 

  Poetry
891 0 1
Забравих света огромен
забравих всичко около мен.
Забравих да се радвам на живота.
забравих и живея ден за ден.
Едничък спомен ми остана
спомена за твоето лице
Но ето че и той потъва във мъглата
бяга от моето сърце.
И продължавам аз да влача
тез окови от осъдена любов.
Да знам че съм съвсем виновна
за това че исках да споделим един живот.
Дали мечтата ми ще остане само блян,
Дали въобще ще намеря сили да живея
Дали някога ще те забравя....
Или цял живот за щастие ще копнея....

© Биляна Радоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??