Jan 18, 2011, 8:00 PM

Забравих ли те? 

  Poetry » Love
993 1 3

Забравих ли те някъде във времето,

във истини до болка премълчавани?

Загубих ли те в търсене на своето,

в думите насила позабравени?

Прогоних ли те в сляпата си обич,

с устните си, молещи за нежност?

Изплаках ли те вече, за да можеш

да срещнеш тази, дето не изчезва...

която всяка вечер ще прошепва:

"Обичам те, ще бъда вечно твоя!"...

и в твоите прегръдки ще заспива,

притихнала до тебе във покоя.

Измислих ли те в приказка за щастие -

илюзия, пораждаща взаимност,

в която си до мен на всички празници...

поредно проявената наивност!

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не само ме докосна, разплака ме ! Много силен стих !
  • Страхотно,истинско-докосна ме,от това имах нужда в този момент.Поздравления!
  • Хубав стих!
Random works
: ??:??