Feb 12, 2013, 3:02 PM  

Задъхана емоция 

  Poetry » Love
1168 0 35

Танцуват пламъци в нощта гореща,
страстта ги близва парещо с език.
Безгласно устните прошепват нещо,
момче, момиче, нощ - красив триптих.


Лежерни сенки вият сластен танц,
импулси шеметни в едно се сливат.
Целувките със карамелен гланц
се вплитат в мигове, безумно диви.

 

Премигва времето задъхано и спира
на "без  задръжки"своите стрелки.
Емоция единствена в нощта пулсира
в момчешки и момичешки очи.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??