Jun 26, 2008, 7:32 AM

Загадъчно 

  Poetry » Phylosophy
471 0 1
Загадъчно

Душата ми кипи. И ароматна,
привлича ноздри. Като чай.
От нея пи ли? И отгатна
ли билките от кой са край?

25. 06. 2008 г.
Прага

© Станимир Тахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??