May 11, 2017, 9:27 AM

Загубено време 

  Poetry » Love
278 1 1

Съжалявам
че време загубих.
Да се съмнявам
и напразно се чудих.
Дали ме обича
любимата ми жена.

 

Не заслужавам
тя да е с мен.
Да притежавам
нейното нежно сърце.
Ако продължавам
съвсем всичко ще спре.

 

А любовта ми към нея не стихва
а расте силно с всеки нов ден.
Настръхвам, щом тя се усмихва
и сякаш чудо се случва с мен.

 

А всъщност аз знам, че тя ме обича
и че в сърцето си има силни чувства.
Да, признавам, че е моето момиче
и никога от ръцете си няма да я пусна.

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??