Feb 22, 2013, 9:40 PM

Закачка 

  Poetry » Love
389 0 0

Твоя парфюм във въздуха долавям,

а гласът ти като песен звучи.

С твоя поглед се заигравам,

особен блясък в очите ми блести.

 

Поглеждаш ме, казваш ми "здравей",

усещам как пламва лицето ми.

Топъл вятър вей,

развява леко косите ми.

 

Усмихвам се леко

и здрависваме се.

Много е прекрасно

да докосвам твоите ръце.

 

 

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??