Sep 7, 2008, 12:53 PM

Закъсняла любов 

  Poetry
807 0 7
Притаен порив, буйни страсти,
породени от закъсняла любов,
преследват ме дни и нощи,
вдъхваща ми жажда за живот.

Едно сърце, потрепващо по навик,
една душа, примирена в самота,
срещнаха своята любов закъсняла,
възвърнаха в себе си силата на младостта.

Опияняваща нежност, изпепеляващ плам,
дълго чакан любовен зов,
всичко   готова съм да дам
за теб, моя закъсняла любов!

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??