Градът изпълнен е с притома.
Еротика отвсякъде струи.
И в тъмните етюди на страстта му
потъва залезно денят.
Навсякъде е жарко и задушно.
Дори под сенките гори.
Ни лъх не трепва в клоните на кестените,
а Перловска лениво диша.
Но вечер бавно се прокрадва,
на запад слънцето пълзи.
И плъзва вкус на тъмни облаци
и първите акорди на дъжда.
Ръмжи дъждът и пръска свежи струи -
изсипва се с прекрасен хлад!
А, ти, внезапно ме даряваш със целувка
и ласкаво в нощта ме потопяваш!
Весела ЙОСИФОВА
2012 г.
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.
А коментарите ми никак не са грозни, ако можеш да вникнеш в тях.
Грозно е твоето поведение и това че си млада не те оправдава.