Feb 24, 2013, 12:54 PM

Заличен 

  Poetry » Love
614 0 0

Душата твоя не успя да се изгуби,
защото тя живее в мен.
Това не бива да те чуди,
но боледувам нощ и ден.
Спасение от тази болка има
в моментите, когато Ний сме трима!
Кога ли нещо правилно ще разбереш?
Обичам те!
Не може да го отречеш!
Обичай ме и ти - Не те заричам!
Почувствай мойте чувства!
Аз те Обичам!
Обичам Ви Вас двете само
и друго нищичко значение за мене няма!
Обичам Ви... Не съжалявам за това.
Не искам ти да чувстваш никаква вина!
Недей да мислиш, че не продължавам да се боря,
но нямам сили, нито що да сторя!
Не съм побъркан, нито откачен!
Просто сега съм заличен!
Заради опасни думи две!
Почувствай ги - ОБИЧАМ ТЕ!


D.E.H.

© Олег Деков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??