May 20, 2007, 1:22 AM

Замислена,непресторена 

  Poetry
747 0 15
Замислена, непресторена,
отворена книга съм аз.
Отгръщайте страниците ми спокойно,
аз нямам тайни или непрочетени листи.

Стига да поиска някой,
би могъл да разбере,
колкото и сложно да е,
поне е явно -
моята личност е без запетайки

и пояснения отдясно.
Аз не използвам непонятни термини,
нито роли мога да играя.
Интересувам се от всяка тънкост и от всеки детайл....Така е.

Питайте ме каквото щете,
ще отговоря без да се замисля,
докоснете се до моето аз и ще разберете,
че на всеки от вас по нещичко приличам.

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??