Sep 4, 2008, 3:46 PM

Запитай се 

  Poetry
720 0 12
Защо ли с теб получи се така,
каква е тази странна орисия?
Обичаха ги другите деца,
ти бе една досадна разправия...
Връстниците ти - литнали ята,
отдавна път в живота си откриха,
а ти се луташ - прилеп в пещера,
обречен да си сам. И в теб е тихо.
Приятелите - вятър и мъгла.
На никого не можеш да повярваш.
Не стигат те до твойта самота,
но казват ти "добър си"... ако трябваш.
А как мечтаеш някой да се спре,
в очите ти небе да преоткрие.
Прегръдка на приятелски ръце
преградите в сърцето да разбие...
В душата ти - очукан стар паваж -
тъга като бездомна котка дреме...

Запитай се ще имаш ли кураж
откриеш ли любов, да я приемеш.

© Вики All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??