Apr 22, 2016, 8:20 AM

Запомни! (1) 

  Poetry » Love
544 0 3

 

 

Запомни!


Запомни деня на нашата среща...
Запомни нощта на познанието ни...
Запомни мига на първата ни целувка,
запомни и за всяка прегръдка, мечтай...!

Запомни - от теб не мога да си тръгна,
вътре съм както е ядрото в земята
и ти си в мен - душата значеща небето
пътят и живота ни са свързани неизменно...

Запомни... не е само клетва или обещание!
Запомни, че е просто е сбъдване и обичане!
Запомни, че сънят превръща се в реалността!
Запомни, че откриваме в сърцето...същността!

Запомни и този момент, когато ме е срам,
когато мълча влюбено и не мога да продумам...,
когато чета любовта ни в очите ти сини и блестящи...
и не знам как да ти кажа - за мен се ожени...?!

...




 

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??